Таг: Дино

Да му помогнеме на Данијал Алија!

На 6-ти октомври другарите на младиот Данијал Алија- Дино прават хуманитерен концерт за собирање средства за негово лекување. Дино боледува од Juing Sarkom, болест...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com