Таг: добар премиер

Добар Премиер, лоша Влада

Пишува: проф.д-р Катерина Тодороска   Програмска Декларација „Разурнувачката политика на поранешната Влада беше создала една несносна и безизлезна состојба во цела ДРЖАВА, која ја предизвика револуцијата за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com