Таг: доделени

Доделени наградите ,,11 Октомври“ на Михајловски, Лазаров, Арсовски и Ставридис

  Претседателот на Одборот за доделување на наградата ,,11 Октомври" , Драги Ѓорѓиев, денеска во присуство на претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com