Таг: доктор за груевски

Доктор за Груевски

    Со големо нетрпение го очекував второто продолжение од мега интервјуто на Груевски и да бидам искрена цела ноќ око не можев да склопам мислејќи...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com