Таг: драган даниловски

проф.д-р Даниловски:Лаик за медицина промовира саботирање на вакцинацијата!

Во текст со наслов ,,Не можам да одмолчам“-проф.д-р Драган Даниловски пишува за неприфатливата појава на разни самопрогласени ,,експерти“, всушност лаици за медицина...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com