Таг: драган михајлов

Почина еден од основачите на ФИНКИ и информатиката во Македонија

На 12.12.2020 година, почина д-р Драган Михајлов, редовен професор во пензија на ФИНКИ во Скопје.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com