Таг: драгољуб галиќ

На 109 години почина најстариот Србин во светот

Драгољуб Галиќ, роден 1909 година, почина во своето родно Голеши, во близина на Бања Лука, Република Српска. Тој е роден на 12 октомври, и за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com