Таг: драматично видео од спасувањето

ВИДЕО:Драматично извлекување на пратениците,Павле Богоевски избегна линч, Заев гас-маската ја препушта...

Погледнете го видеото во кое покрај нападот и обидот за убиство на повеќе пратеници, се снимени и моментите на драматично извлекување и спас од...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com