Таг: државен непријател

Како станав државен непријател

Од Маријана Шеќибовиќ,професор Згрозена сум од говорот на омраза кој отворено се пропагира заради поинакви уверувања. Тоа е причината за овој текст. Свесна дека живееме во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com