Таг: државен правобранител.фехми стафа

Државниот правобранител Фехми Стафа ќе го повлече предлогот за забрана за...

Државниот правобранител на Република Македонија утре ќе го повлече предлогот до Основниот суд Скопје 2 за изрекување на мерката времена забрана за прикажување на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com