Таг: државен

Џеват Исени: Да разјасниме, македонскиот јазик е државен, а албанскиот ми...

Поранешниот претседател на бордот на директори на Акционерското друштво за стопанисување со станбен и деловен простор и член на СДСМ, Џеват Исени,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com