Таг: еврообврзница

Владата ќе се задолжи на меѓународниот пазар преку еврообврзница вредна 800...

Владата ја усвои Одлуката за максимален износ на ново задолжување преку издавање на државни хартии од вредност на меѓународниот пазар на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com