Таг: европарламентарц

Како Македонците во Албанија ќе станат Бугари во Албанија?

    Со години во македонската наука се говори за потребата од систематско истражување на македонското културно наследство во Албанија, но попусто. Македонските министерства задолжени да...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com