Таг: европол

8.000 полициски службеници учествуваа во координирана акција на Европол

Во рамки на меѓународната полициска соработка координирана од страна на Европол, а насловена како “Денови на заедничка акција (Joint Action Days - JAD)“ во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com