Таг: еден активен случај

Во Нов Зеланд има само 1 активен случај на КОВИД 19

,,Не само што поминавме цела недела без ниту еден нов случај на „Ковид-19“, туку само едно лице во целата земја го има...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com