Таг: един јакуповиќ

Един Јакуповиќ: Директорчиња, ги претворивте театрите во јалови и некритички

Што се крие зад кулисите? Дали ќе преживее новата младешка енергија која ќе се избори да создаде нов почеток на вистинските вредности во театарот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com