Таг: едиција

,,Везилка2011“ ја заокружи едицијата ,,Прашки ракописи“ на Ристо Лазаров

Издаваштвото ,,Везилка2011“ го заокружи издавањето на едицијата ,,Прашки ракописи“ на која покренувач и автор е македонскиот поет Ристо Лазаров.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com