Таг: езеро од јаболка

„Езеро од јаболка“ – филмски проект на оскаровскиот тим Љубо Стефановски...

Во контекст на јавнат трибина за изнаоѓање на решенија за спас на Препанското Езеро, Министерството за животна средина и просторно...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com