Таг: еколошка песна

Еколошка песна ,,Засукај ракави“ за чисти градови…

Eкологисти од Ресен направија песна и спот што се однесува на животната средина. Првата авторска песна на бендот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com