Таг: ЕК

Влатко Ѓорчев се пофали со заедничка фотографија со идната претседателка...

По неколкудневни преговори лидерите на ЕУ ги договорија имињата на новите високи функционери. За...

ЕК констатираше влошување на состојбата во медиумите

Во последниот извештај на Европска комисија за напредокот на Македонија, со кој повторно е нотирана условена поддршка, состојбата во медиумите е оценета како многу...

Завршува ерата на бензинските и дизел моторите!?

Пратениците од Горниот дом на германскиот парламент и предложија на Европската комисија после 2030 година да се забрани регистрација на возила со мотори со...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com