Таг: емирати абу дабу

Поранешната директорка на Гинекологија Марија Хаџи Лега работи во Абу Даби...

Дантат Ал Емират е специјална женска и детска болница од светска класа која се наоѓа во Обединетите Арапски Емирати во Абу Даби. Во оваа болница...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com