Таг: енио мориконе

Почина славниот италијански композитор Енио Мориконе

Славниот италијански композитор, чии филмски музички композиции им дадоа неизбришлив белег на филмовите ,,Беше еднаш во Америка“ или антологискиот ,,Добар, лош, грд“,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com