Таг: ентузијасти

Ентузијасти го чистеа срамот на народот и институциите на Водно

Група ентузијасти и волонтери и вчера и денеска чистат по невоспитаните и некултурни жители на оваа држава. На ФБ...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com