Таг: епп

Нема реакција од ВМРО ДПМНЕ иако ЕПП ја заведе партијата под...

ВМРО ДПМНЕ пред неколку дена на официјалната страница на семејството на Европските народни партии веќе се води под новото официјално име на...

Груевски е изолиран политичар

  Пораките во Резолуцијата усвоена од Европската народна партија се уште еден доказ дека Груевски е изолиран политичар која ја изгуби довербата од сите значајни...

Димитриев во Малта зборуваше за лојалноста на Македонија и справувавње...

Во отворената сесија на обраќања на шефови на влади и држави се обрати и Премиерот на техничката влада Република Македонија Емил Димитриев. Тој во...

На конгресот на ЕПП во Малта свое обраќање ќе има Емил...

На конгресот на Европските народни партии што се одржува денеска и утре во Малта , свое обраќање ќе има Премиерот на техничката Влада Емил...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com