Таг: жаклина трајковска

Избрани се претседател, генерален секретар и работоводни органи на Демократи

Јорго Огненовски, долгогодишен спортски работник и еден од најуспешните македонски каратисти, е избран за претседател на новата политичка партија, Демократи. Жаклина Трајковска, правник по професија...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com