Таг: живи статуи

Статуафест: Живите статуи пристигнуваат на улица ,,Македонија“ во Скопје

Статуафест- Другото лице на улицата ќе се оддржува на 14ти и 15ти септември на ул. Македонија од 18:00 часот, па се до полноќ. Она што...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com