Таг: загаден

Печките за гасена вар работат турбо, Струмица најзагаден град во Македонија

 Струмица е најзагаден град во Македонија и на почетокот на 2019 година. За причините за оваа енормна загаденост молчат и локалната самоуправа...

Аеродром загаден заради градењето и исечените зелени површини

,,Недозволиво за еден градоначалник и една локална власт е да го загрозат здравјето на своите сограѓани. Тоа го направија Ивица Конески и советниците од...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com