Таг: заедничка платформа

Ексклузивно: Платформата на политичките партии на Албанците во Македонија

Порталот АКО актуелно-објективно, ви ја објавува ЗАЕДНИЧКАТА ИЗЈАВА НА ПОЛИТИЧКИ ПАРТИИ  НА АЛБАНЦИТЕ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. Во платформата се вели: Ние, претставниците на албанските политички партии...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com