Таг: заем

Нина Фити: Непотпишувањето на Договорот за заем од Светска банка е...

Владата на денешната седница, со цел да се одблокира потпишувањето на договорот со Светска Банка за поволен заем во висина од 90...

Владата се откажа од модернизација на Клинички и ќе го врати...

На собраниската Комисија за финансирање и буџет, беше прифатен Предлог законот за изменување на Законот за задолжување на РМ кај Банката за развој при...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com