Таг: заканување

Овој човек е директор на Државен архив на Република Македонија!(видео)

На видеото е Филип Петровски, член на ВМРО ДПМНЕ и актуелен директор на Државен архив на РМ. Негово хоби во работните простории на Архивот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com