Таг: закон за двојазичност

1000 денари и на македонски и на албански јазик се...

Се стокми Закон за употреба на албанскиот јазик, што станува со примената на Законот за употреба на македонскиот јазик? Три до пет илјади евра ќе...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com