Таг: закон за попис

Подготвен е Законот за попис што ќе се одржи од 1...

Владата на РСМ денеска го утврди и текстот на Предлог-закон за Попис на населението, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com