Таг: закотвен

Крузер закотвен крај Дубровник донесе Македонци, Срби, Хрвати…кои со месеци беа...

Крузерот Carnival Breeze, утрината се усидри крај Дубровник. Тој требаше да застане првин на италијанскиот брег, но поради...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com