Таг: заледено

Паркинзите и улиците во Аеродром како аеродромски писти

(фото:бул.АВНОЈ-зад сала,,Јане Сандански") Паркинг просторот околу зградите во општина Аеродром, улиците и паркиралиштата се заледени, неисчистени и опасни и за пешаците и за возилата. Откако...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com