Таг: заман

Весникот ,,Заман“ се откажа од владини субвенции по обвинувањата на турската...

Весник ,,Заман“, кој во Македонија излегува на турски и на албански јазик, соопшти дека се откажува од владините субвенции по обвинувањата на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com