Таг: за животни

Протест за правда за животните

Во Скопје се одржа протест за спас и правда на животните. Протестот беше организиран од повеќе здруженија за права на животните, како и од...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com