Таг: за референдумот

Заев до струмичани на струмички: Кој за дека е , Струмица...

,,Добровечер убави човеци, добри човеци, мои човеци. И са ако ве питам, кој за дека е, Струмица за во ЕУ е “. Вака на струмички...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com