Таг: за што

Марина Костова:Слобода…за што?

Kога ќе помислам кај бевме, кај дојдовме, стално си викам: Какво време да се биде жив! Мојата генерација...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com