Таг: здравко савески

Савески: Новото раководство на ССМ во скутот на СДСМ

    ,,Горан Трајков од Штип, борец за принципи, упс, за фотелја, преку ноќ од синдикалец стана директор. Па каде го има тоа? Се разбира, во...

Павле Богоевски одговори на прозивките на своите ,,соборци“ од Шарена револуција

Како да браниш закон со кој не се согласуваш во целост? Особено, како да браниш таков закон, за кој си гласал ЗА?-се прашува пратеникот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com