Таг: здравствена криза

Целиот здравствен систем е мобилизиран за справување со најголемата криза досега

Ова е најголемата здравствена криза во нашата земја досега. Никогаш не сме се соочиле со ваква здравствена криза. Не е воопшто лесно,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com