Таг: здрав разум

СДСМ уште се надева дека ќе прорабити здравиот разум на Иванов

Ѓорѓе Иванов да овозможи мирен трансфер на власта, наместо да штити криминалци. Се потврди сценариото на Иванов и Никола Груевски за блокада на демократските процеси...

Туск: Пронајдете сами излез за политичката криза и употребете здрав разум

,,На почетокот на март одговорив на Вашето писмо околу можностите за излез од политичката криза. Оваа продолжена криза го забавува напредување на вашата земја...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com