Таг: зелен картон

Покажан првиот зелен картон

Прв пат во историјата на фудбалот на еден натпревар е покажан зелен картон. Жолтиот и црвениот претставуваат опомена и казна за играчите, додека зелениот картон,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com