Таг: земање брис

Полиција ќе асистира при земање брисови во семејство што одбива да...

Министерството за здравство во соработка со Центарот за јавно здравје Скопје, а со асистенција на Министерството за внатрешни работи, ќе направат...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com