Таг: злоба

Јовановиќ на омразата, агресијата и личните навреди ќе одговори со љубов

Советникот во Министерство за финансии, Бранимир Јовановиќ, е разочаран од коментарите коишто ги предизвика со неговиот ФБ пост, во кој се обиде да даде...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com