Таг: зоран таневски

Таневски: Спомениците и објектите од Скопје 2014 не треба да се...

Пишува: Зоран Таневски, туристички водич(ФБ статус) Господин Мирослав Грчев, архитект, графички дизајнер, стрип уметник и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com