Таг: зоран шпрајц

Хрватскиот новинар Зоран Шпрајц промовираше оригинална заштита од 5Г мрежата(видео)

Новинарот на РТЛ, Зоран Шпрајц, во својата емисија ,,Директ“, и овојпат понуди оригинална идеја, заштита од 5г мрежата и нејзиното ,,негативно“ зрачење.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com