Таг: ибар

Поплави во Србија, Ибар ги однесе сплавовите кои ги загрозуваат мостовите...

Србија е зафатена со големи поплави. Најкритично е по течението на реката Ибар. Поплавени се стотици домови, патишта и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com