Таг: ивана димитрова

Главен градежен инженер на мостот „АСНОМ“ што ќе ги поврзува Аеродром...

Главен градежен инженер на мостот „АСНОМ“ е Ивана Димитрова, магистер по технички науки од областа на градежништвото. Во нејзиното портфолио од...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com