Таг: иван савиди

Иван Савиди е грчко-рускиот бизнисмен што плаќал за немири во Македонија

Глобалната новинарска истражувачка мрежа заедно со Проектот за известување за организиран криминал и корупција (OCCRP), го откриваат името на руско -грчкиот бизнисмен кој наводно...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com