Таг: изгласа

Бугарија ги присвои и Кирил и Методиј и кирилицата

Бугарија продолжува со негаторската политика и провокациите. Од денеска со гласање на пратениците, Парламентот на Бугарија донесе...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com